Økologi og Fairtrade    

 

Alle kaffer neden for er alle som minimum økologiske (kontrol DK-ØKO-200) - flere også fair trade - inden for forskellige mærkningsordninger. Økologisk espresso: Se under Espresso.

 

Gayo Highland, Indonesien Gr.1, Økologisk + Fairtrade    

En anderledes men lækker højlandskaffe fra Aceh-provinsen. Mildere og mere harmonisk end vanligt for området. Noter af mørk chokolade, hasselnødder, skovbær, og milde, mørke krydderier. Højeste kvalitet. En rigtig god morgen- og eftermiddagskaffe. Ekstra god i stempelkande. UTZ certificeret.

Kaffen for den, der vil smage på ”højderne”. Økologsk + fairtrade, ren arabica.

 

Økologisk Etiopien Sidamo-2, fairtrade BCS.

Økologisk kaffe fra "det oprindelige kaffeland". Rummer foruden den klassiske ”kaffesmag”, også varme krydderier, lidt nødder, lidt chokolade og den for området så karakteristiske smag af Bergamot olie. Ere væsentligt blødere i smagen end Yirgacheffe-kafferne. Sidamo-kafferne kan godt drikkes solo, men er også eminente i udvlgte kaffeblandinger, dog ikke alle. Fin i kaffemaskine eller stempelkande. Ren arabica, shb. 100% Økologisk ((DK-ØKO-200). BCS certificeret.

Kaffen, der giver dig en eksklusiv og mild smagsoplevelse fra Etiopien.  

                                                   

   

 

Blå Brasil, Økologisk Santos, SHB, 17/18.

Fløjlsblød og lækker, økologisk kaffe fra Brasilien. Fyldig, men mild. Noter af nødder, chokolade og bær. Fin og ren i smagen. Må ikke sammenlignes med anden og billigere "Santoskaffe". Økologisk, ren arabica.

Kaffen for den, der vil have det sødeste og mildeste kaffe fra Basilien.

 

La Isabel, Mexico Superior Altura (højlandskaffe) Økologisk                      

Klassisk og lækker højlandskaffe fra Chiapas distriktet i den sydlige del af Mexico. Kaffen er ren, intens og mellemfyldig med noter af blomster og bær samt en eksklusiv afslutning af citrusfrugt. Kaffen bare vokser og vokser i smag i takt med at man drikker den. Økologisk, ren arabica.

Kaffen for den, der vil nyde den rene smag af mexicansk højland.

 

  

 

Villa Oriente, Bolivia SHB, Økologisk + Fairtrade           

En super dejlig og velsmagende kaffe, der både fyldig, let og mild på samme tid. Masser af smag bær, honning og mange florale noter. Let sttrøg af citrus til slut. Lavt syre- og koffein-indhold. Velegnet som aftenkaffe. Max Havelaar (FLO) certificeret.

Kaffen for kendere med opdagelsesgener. Økologisk + fairtrade, ren arabica.

     

Cocla Peru Altura, E.P., Økologisk + Fairtrade (eller lignende)                    

En ægte højlandskaffe fra Cocla cooperativet i Peru, der er med i Max Havelaar ordningen. Mild og ikke alt for tung i kroppen. Smag af milde krydderier og blomster. Let sødme og en smule citrus. Anbefales til kaffemaskine og stempelkande. Max Havelaar (FLO). 

Kaffen for folk, der vil det gode. Økologisk + fairtrade, ren arabica.

 

Davids Coffee © 2007-10 • Tlf. (+45) 32 14 55 18 • Man-tors. 10-16.00. Fre. 10-15.00.

davidscoffee.com