Vore egne espressos!

 

Vi råder over en række forskellige, professionelle espressokaffer, som er komponeret efter forskellige behov: Med og uden mælk, stærke og fyldige, milde og "venlige" samt selvfølgelig skønne, harmoniske og velafbalancerede.

 

ALLE vore espressoer er egenudviklede blandinger. Vi har naturligvis 100% økologisk espresso, se neden for.

 

Espresso No. 7 - "Latin Love" NYHED!

 

Espresso No. 7 - "Latin Love"                           

Davids seeste espresso i række, med særligt udvalgte råbønner fra Latinamerika. Der er tale om en profesionel espresso, som passer til alle formål: Den er lige velegnet til single og double shots, til latte, cappuccino og cortado eller til Americanos. Smagen er fyldig og "bred", med primær fokus på marcipansødme. Der er også smag ad mørk chokolade og noter af solbær, hasselnødder og en pift af citrus i "enden". Passer til alle espresso-maskiner. Også de fulda-utomatiske. Harmonisk og velsmagende. Super crema. 100 pct. Arabica, SHB+

Espressoen til den, der elsker marcipan.

 

Espresso No.5 - The Original!

 

Vogt Dem for efterligninger! Her er espressoen, som vandt sølvmedalje i DM for espressoblanding i 2007. Dette er den originale Blend No.5, som David selv har skabt.

 

 

 

Espresso Blend No. 5 - ”The Original”                            

Davids egen espresso blanding, som vandt sølvmedalje ved DM i espresso-blanding 2007. Der er tale om en meget velafbalanceret espresso,  med noter af chokolade, nødder og bær samt en delikat afslutning af fersken! Udviklet til at fungere lige så godt som ren espresso som i mælkebaserede espressoer (cappas). Medium styrke, megen smag. Brygger godt, går godt gennem mælken. Fyldig crema. 100 pct. Arabica. Ristet Full City.

Espressoen til den, som ønsker den bedste espressomags.

 

Bemærk: Kan ristes i en mørkere udgave for at efterkomme ønsker om en stærkere espressosmag (Full City +, "Norditaliensk", med ganske let olieudtræk) ved bestilling af min. 10 kg ad gangen.

 

Historien: Jeg satte mig for at skabe en harmonisk espressoblanding, der kunne give stor nydelse samt en behagelig oplevelse såvel som single espresso, double shot og i særdeleshed som fundament for den store række af mælkebaserede espressoer, som vi har lært at kende som Latte, Cappuccino Cortado, Macchiato m.fl.

 

 

Blend No.5 har fået sine stjerner for sin meget velafbalancerede smag, store anvendelighed og særdeles gode krop, fine sødme og lange eftersmag af chokolade, karamel og nødder og det korte pift af fersken i enden.

 

Den skulle ”gå godt gennem mælken”, så kaffen kan smages, selv om der er tale om en stor latte med et ”lille” shot i, og samtidig tilbyde en lækker rund og velafbalanceret smag af chokolade, nødder, og karamel samt jordbund, kombineret med en vis syre til at modstå sødmen samt en afslutning af en diskret, men klar, smag af fersken.

 

Blend No.5 er optimeret til klassisk espressomaskine med håndtag, men fungerer lige så godt på den mindre hjemme-maskine som den store, automatiske cafe-espressomaskiner. Super crema!

 

 

Espresso No. 6 - "Davids own"

 

Espresso No. 6 "Davids Own"                           

Davids egen espresso blanding, der passer til alle formål og alle ganer. Lige velegnet til single og double shots, til latte, cappuccino og cortado eller til Americanos. Smagen er venlig og fyldig med noter af chokolade, nødder og bær. Og lidt citrus i enden til at modsvare sødmen med. Passer til alle espresso-maskiner. Harmonisk og velsmagende. God crema. 100 pct. Arabica.

Espressoen til ethvert formål; single shot, Latte og Cappuccino...

 

 

 

Denne espresso er målrettet til cafeer, restauranter og hoteller, som ønsker én espresso, der kan det hele og som er lige velegnet til single shot, risretto og mælkebaserede espresso som Latte og cappuccino. En mild og harmonisk espresso med tilpas sødme og bid. Kværner godt og går godt gennem mælken. God crema.

Bønner fra Sydamerika, Afrika og Asien. 100 pct. ren arabica. 

 

 

Espresso No.8 - "Choko fantastic"

 

Espresso No. 8 - ”Choko Fantasic” (NY FORMEL)                       

Davids egen espresso blanding. Hovedvægten er lagt på chokoladesødme i form af  dyb chokolade- og nøddesmag. Passer særligt godt til mælkebaserede espressodrikke. Medium styrke. Ekstra god crema. Nu 100% arabica SHB

Espressoen til den søde tand.

 

 

Espressoblanding

-en her er skabt for at tilfreds-stille ønsket om mere sødme i mælkebaserede espressodrikke. Her får du mere karamel- og chokoladesmag, uden at det bliver for meget. Ligeledes harmonisk. Den kan sagtens anvendes til single/double espresso uden mælk. Bønner fra Sydamerika, Asien og Afrika. Konventionel, arabica og 10 pct. robusta. Mere crema.

 

 

Espresso No.9 - 100% Økologisk

 

100% Økologisk Espresso, No.9

Egenudviklet økologisk espressoblanding, bestående af udvalgte arabica bønner fra bl.a. Afrika og Sydamerika. Fyldig og lækker espresso, som forener den intense smag af ægte espresso med en unik blødhed og renhed, uden at det går ud over den klassiske espressosmag, som rigtig folder sig ud i cappuccino og latte. Også rigtig god som single eller double shot. Blid og lækker med en ganske let krydret eftersmag. God crema. Ristet Full City+ (uden olie). 100% økologisk arabica, SHB+(kontrol DK-ØKO-200)

Espressoen der forener økologi med ægte espressosmag.

 

 

Esppresso No.10 - Forte

 

Espresso Forte                                                                       

Davids egen espresso blanding. Her får du masser af råstyrke og power, men stadig nogen sødme i form af mørk chokolade- og nøddesmag. Du bliver med garanti HELT vågen af denne potente espresso, derr ristes Full City+ (let olieudtræk, men ikke brændt). Maksimum styrke og smag. Super crema. Arabica og 20 pct. kvalitets robusta.

Espressoen til den, der vil have MAX POWER og smagen af italiensk espresso.

 

 

Advarsel! Espresso Forte er ikke for sarte sjæle!

 

Davids Coffee © 2007-10 • Tlf. (+45) 32 14 55 18 • Man-tors. 10-16.00. Fre. 10-15.00.

davidscoffee.com