Kom inden for...

 

Kom og besøg risteriet. Her kan du få en ekstraordinær kaffeoplevelse med smagning af udvalgt kaffe fra hele Verden og måske en snak om kaffe og tilbehør.

 

Fabriksbesøg

 

Kom på eksklusivt fabriksbesøg med tilhørende kafferistning og efterfølgende kaffesmagning af udvalgte kaffer.

 

Vi arrangerer fabriksbesøg med kafferistning for virksomheder, foreninger og andre i grupper på 6-12 personer, hvor vi giver jer en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

 

 

Som en del af en mindre gruppe får du en personlig gennemgang af hele processen; fra udvælgelse af råkaffe, til selve ristningen og efterfølgende sampling (smagning) af den ristede kaffe, hvor vi udveksler smagsindtryk og taler om kaffe. Alle får en lille gave med hjem.

 

Pris pr. deltager: 250 DKK. Varighed ca. 2 timer. Der vil kunne købes ristet kaffe og grønne bønner mv. til at tage med hjem.

 

Ønsker du at tilmelde en gruppe til fabriksbesøg:

Kontakt os på info[AT]davidscoffee.com, eller ring 32 14 55 18.

 

Tilmelding sker ved at overføre beløbet til:

Danske Bank 3103-3103451728 og sende en E-mail til info[AT]davidscoffee.com med oplysning om deltagere og navn og telefonnummer/mobil kontaktpersonen for gruppen.

 

Du kan afhente bestillinger og købe lidt friskristet kaffe og grønne bønner med hjem. Vi fører et mindre udvalg af espressomaskiner, kværne og andet tilbehør og kan hjemtage de fleste mærker og modeller på bestilling.

 

Bemærk: Vi tager pt. ikke Dankort på risteriet, medbring kontanter og bestil via webshoppen.

 

Risteriet ligger i moderne lokaler i gå-afstand fra Taastrup S-station (ikke Høje-Tåstrup st.).

 

Davids Coffee © 2007-10 • Tlf. (+45) 32 14 55 18 • Man-tors. 10-16.00. Fre. 10-15.00.

davidscoffee.com