Fleksibel, nem og hurtig levering

 

Vi leverer altid nyristet premium kaffe, som ristes og pakkes efter den pågældende ordre er indkommet.

 

Vi pakker og leverer præcis som kunden ønsker og vi imødekommer vore kunders ønsker og behov, så langt det lader sig gøre; det kunne være special-indpakning, fleksibel og hurtig levering eller ligenende.

 

Vi pakker i svejsede alu-ventilposer i meget høj kvalitet og med envejsventil, så kaffen beholder sin topsmag længe. Kaffen er 100% beskyttet fra både lys og ilt.

 

Vægtmæssigt spænder vi fra 200g til 2kg per pose.

Standardpakninger: 225-250g ståposer, 450 og 900-1000 gusset, begge alu-poser med envejsventil.

 

Detaljerne...

Som kunde hos Davids Coffee, får man leveret nyristet Premium kaffe, der er pakket specielt til din virksomhed og som leveres direkte på adressen månedligt eller efter nærmere aftale.  

 

Vi rister altid lidt ekstra af den gode kaffe, så vi har mere på lager, hvis behovet for ekstra kaffe mellem leveringer skulle opstå. Ekstra kaffe kan som oftest afsendes inden for 24 timer.

 

 

  

 

 

Kaffen leveres i lufttæt ventilpose i høj kvalitet med lang holdbarhed, medmindre andet ønskes. Pakningen er typisk 1kg pose, 500g hvis dette ønskes. Har I særlige ønsker: Spørg os.

 

Det er også muligt at få kaffen leveret i alm. "købmandspose"  (med indlagt genluk i toppen) eller i løs vægt i anden pakning.

 

Husk: Vi har et stort udvalg af friskristet specialkaffe til opfyldning i din specialbutik, cafe eller kaffebar.

 

Vi kan også levere poser i forskellige farver og kvaliteter, med og uden tryk, ring 32 14 55 18 og hør nærmere.  

 

Forsendelse...

Kaffen leveres enten med vores egen bil eller sendes med fragtmand; GLS, Post Danmark eller anden landsdækkende budtjeneste. Særaftale for Grønland og Færøerne samt øvrige Skandinavien Verden (PostDanmarks alm. takster).

 

Ring og få et godt tilbud, der er til at forstå på 32 14 55 18 eller send en email til info[AT]davidscoffee.com. Den vidunderlige kaffe er inden for rækkevidde, for vi kan levere i løbet af kort tid.

 

Davids Coffee © 2007-10 • Tlf. (+45) 32 14 55 18 • Man-tors. 10-16.00. Fre. 10-15.00.

davidscoffee.com